Vsake toliko (recimo vsak drug mesec) se lotim pospravljanja omare. Oblačila, ki jih ali nisem nikoli nosila (oz. jih oblekla le nekajkrat) ali pa sem se jih preprosto naveličala (in so seveda lepo ohranjena), sem vedno nosila na Karitas in tudi v prihodnje jih bom. Tja sem nesla tudi že kar nekaj obutve: balerinke, salonarje, glležnjarje. Vendar pa svoje omare s čevlji nikoli nisem pospravila tako kot je treba, torej iz nje pometala vseh čevljev, ki jih ne nosim. Zdaj sem se odločila, da se jih (počasi) znebim, kar je seveda težko ;) Ampak ... pojma nimam, kam z njimi. Za v dobrodelne namene ne vem če so ravno primerni (no, saj na koncu bodo najbrž pristali tam) - v glavnem gre za salonarje z visoko peto, vmes so DKNY natikači. Vsak par sem obula max. 5x, ker me vsi po vrsti žulijo (zato jih tudi ne nosim), saj imam žal tako zelo občutljive noge. V Sloveniji komisijske prodajalne niso ravno nekaj povsem običajnega niti nimamo "garažnih" razprodaj. Morda kakšna ideja (preden jih nesem na K.)?

Tortelini z bučkami in slanino