Polnjene paprike
Frina, če že čutiš tako nujo po napadanju, daj, uporabi ZS, bo ravno tako OK.
Mene pa zanima, kako obsežne so plantaže na 4000 do 4500 m v Južni Ameriki, na katerih gojijo te rastline, katerih (citiram) koren je podoben redkvi in je biološko bolj povezan s krompirjem, kot bi si mislili (konec citata). Vir citata. Sama sicer ne razumem, kaj hoče ta citat povedati, ampak, bo že kul, če tako piše.
Verjjemite, če vam je ljubo. Dokler ne pride druga čudežnba rastlina. Zagotavljam, da pride. So bile pred maco goji jagode ali sem vms kaj spregledala?
| rimljanka je napisal/a: |
(citiram) koren je podoben redkvi in je biološko bolj povezan s krompirjem, kot bi si mislili (konec citata). Vir citata. Sama sicer ne razumem, kaj hoče ta citat povedati, ampak, bo že kul, če tako piše.
|
Meni se je posvetilo
to pomeni, da si ti sploh ne moreš predstavljati, kako je maca podobna krompirju (in da lahko namesto nje ješ krompir, pa je isto)![]()
![]()
![]()
Jao meni. Jaz mam pa res maco. Mico-maco. fenomenalno. Priporočam. Fenomenalno, ko se stisne h tebi in ti prede in čohaš, fenomenalno,ko ti razbija kozarce pa vaze in krožnike, ki jih nisem upal vstran vrečt. Fenomenalno, ko te ob 2 al 3 zjutraj zbudi,ker se ji igra. Neprecenljivo - je živo, igrivo,poredno bitje. Moja mala Pikica.
Mijauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Multivitamin
multivitaminČe smatraš, da so moji komentarji neumni, pač daj. Po moje niso. Kar ne škodi, še ni nujno, da koristi.
Kaj malega o prehrani, delovanju telesa in še čem sem pa tudi jaz že slišala in prebrala.
Himalajska sol ne škodi, sol pa.....upam, da se ti je to zapisalo.
O naravnih alternativah dopingu pa - nasilje nad telesom, pa naj bo to doping ali naravna alternativa dopingu.
| tinkara2010 je napisal/a: |
| ... Mi pa gredo na živce takšni, da ne rečem neumni, komentarji. ... ...Tisti, ki se hrano in zdravim načinom ukvarjamo, dobro vemo, ka je blef in kaj ne. ... tinkara2010 |
Potem bi bilo pa dobro, da nas kdo razsvetli, kaj je in kaj ni blef pri maci.
Poskušala sem namreč malo pobrskat po Googlu in Medlinu, pa sem našla samo par kolikortoliko znanstvenih študij, npr.:
v eni je 12 prostovoljcev potrdilo 180-200% dvig libida (ampak žal so spremljali samo željo, ne poročajo pa o izboljšanju izvedbe
)
v drugi je pa 8 prostovoljcev opazovalo, ali se bo po 2 tednih mace izboljšala njihova sposobnost kolesarjenja, pa se ni; (libido se pa je)
Torej - kogar zanima povečanje spolne sle, naj izvoli
; za vse drugo bi pa res rada še kake bolj konkretne vire, ker mi tudi ne gre v račun, kaj bi pomenilo delovanje "blažilno na žlezni sistem" itd.
Nasja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Polžki z mesnimi kroglicami