Kaj danes za zajtrk

danes: kosmiči z mlekom

mali kuhar

Koruzni kruh z domačo hruškovo marmelado, proja.

aby

Skleda črnega čaja, miny makova potička, miny pehtranova potička (vse še ostanki izpred 2eh tednov. Trdo kot kamen, a čaj dela čudeže :D ), košček jabolčne pite.
1 ura pavze
Ovseno/rženi kosmiči namočeni v kefirju + cimet, malo hruške, malo kisle jabolke, malo jurke, nektarina (trda kot kamen kost. NAJBOLJŠA!!), 2 šljivi.
SPLOH ŠE RABIM KAJ VEČ oz. KAJ SPLOH ŠE OSTANE VELIKIM?

Perfect zajtrk, za perfect dan, za dejstvo da je petek ter energijsko filanje pred mojo jutršno nalogo POROČNE PRIČE

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: pz kosmiči z mlekom in cimetom

mali kuhar

Danes: Klasika

Jutri: Klasika

Pojutri: Klasika

Enostavno mi zadnje čase spet paše svežina sadja, hrustljavost semen/oreščkov/koruznih kosmičev, prepojenost rženih kosmičev s kefirjem, ter malo vmešane domače skute med sadje. PRESNETO DOBRO

Ponedeljek: Sirov burek + domača skuta in malo džema za namakanje ALI PA domač pirin kruh, marmelada in različni džemi + skleda črnega čaja z jasminom.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Domači žepki iz listnatega testa, polnjeni s skuto in podušenimi hruškami. Hladna proja.

aby

danes: popečen kruh, skuta, oreščki, marmelada

mali kuhar

Ovseni kosmiči v mleku z medom.

polarbear

danes samo 2 nektarini in kava.

NaturensGalleri

Ovseni kosmiči z navadnim jogurtom, banana, ječmenova kava.

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti