Popečen polnozrnat toast z arašidovim maslom in višnjevo marmelado, Barcaffe.
Tinky Binky
Popečen polnozrnat toast z arašidovim maslom in višnjevo marmelado, Barcaffe.
Tinky Binkygranola s sojinim mlekom, kava s takistim mlekom ![]()
2 breskvi, popečen polnozrnat toast kruh b.g.
Binko83Včeraj: skleda sadja, oreščki/semena, ovseno/rženi kosmiči in pest kellogsa (for the crunch efekt :D ), prelito z jogurtom.
Danes: Sadje,oreščki/semena, malo skute za štart ob knjigi ZAKAJ PA SO JAPONKE SUHE (al nekaj takega), nato pa 2 kosa domačega pirinega kruha, 3je homemade džemi in malo skute. Šalca zelenega čaja
danes: kosmiči z mlekom
mali kuhardanes: sendvič s pečenim pršutom
mali kuhar| MBrando je napisal/a: |
Danes: Sadje,oreščki/semena, malo skute za štart ob knjigi ZAKAJ PA SO JAPONKE SUHE (al nekaj takega), nato pa 2 kosa domačega pirinega kruha, 3je homemade džemi in malo skute. Šalca zelenega čaja |
Verjetno si mislil Zakaj pa so Francozinje lahko vitke ![]()
Moji zajtrki so sila dolgočasni, kombiniram med tremi varantami, danes je bil na vrsti PZ kruh namazan z zdenka sirčkom in kozarec pomarančnega soka.
Vilmadanes sem si pa privoščil kruh z nutello
mali kuharDanes: Rudolfov čebulni kruh, fr.slano maslo, brie,kranjska gavda, parmezan v kosih, zelenjava iz domačega vrta, domač ajvar ter šalca planinskega čaja.
Jutri: Morda home made čokolino, ali pa kar gris oz mlečni riž...se še odločam
[citat=--Vilma--]
Verjetno si mislil Zakaj pa so Francozinje lahko vitke ![]()
Ne Vilma, obstaja tudi knjiga: Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne
http://www.bukla.si/index.php?action=books&bo
Danes za zajtrk: Topli sendvič z nutelo in kremnim sirom. Dober kot sam hudič :D
Vesnuska
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Fokača s paradižnikom in timijanom