Kaj danes za zajtrk

Jogurt s semeni, ječmenova kava.

Tinky Binky

danes: kosmiči vmešani v skuto, jabolka

mali kuhar

Za močnejšo polovico mlečni zdrob (v kuhanega sem vmešala še malo stepene sladke smetane, da je bil lepo puhast) s čokolado, jaz pa klasično, nektarina, 3 slive, ovseni kosmiči in jogurt.

Ninja24

ovseni kosiči kuhani v mleku

mali kuhar

Ovseni kosmiči kuhani v vodi, s cimetom in banano, mate čaj.

Tinky Binky

Ajdovi žganci s projo.

aby

Domač pohorski kruh (thr best), maslo z morsko soljo, skuta, A. DELIGHT Tuna (njaaaam), sveže narezana zelenja iz vrta, malo kranjke gavde + skleda zelenega čaja

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes:kosmiči z mlekom

mali kuhar

Na mleku kuhani ovseni kosmiči z žlico rjavega muscovado sladkorja, nekaj vanilijevega prahu in goji jagodami. Za poplaknit pa roibos z okusom vanilije.

zverinica

Danes: Na hitro vkuhano sadje (hitra marmeljad) z ingverjem in cimetom, rahlo ohlajeno in vmešano v domačo skuto. 2 kosa domačega kruheca in mešanica skute/sadja namazana na kruh.

Ostala polovica sadja pa sveže narezanega v skledo, dodana različna semena/oreščki, domača skuta, žlica iz otroških let (najljubša in nepogrešljiva pri vseh obrokih
Zraven pa veeeeeeeelika šalca pravega grenkega kakava!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti