Rižek z lososom
Ali pa mogoče polet z balonom, skok s padalom v tandemu, panoramski let z letalom iz bljižnega aerokluba nad domačo pokrajino ali delom Slovenije.
majdka13Če je odnos oče-hči dober, pozitiven, topel, nekaj, kar ti daje temeljno stabilnost v življenju - potem si je skoraj težko predstavljati, da je karkoli, kar hčerki ne bi uspelo s šarmom izvleči iz očeta. No way. Tudi oče,, ki "nič ne rabi in lepa beseda zadošča za darilo", bo na koncu hčerki namignil, kaj bi rad - če nič drugega zato, ker ji pač ne more odreči tega veselja.
Če pa ta odnos ni takšen, so pa vsa darila enako dobra in enako slaba - ne dosežejo namena.....
Vendelina jr.Če znaš med letom poslušat tistega, ki ga kdaj obdaruješ, ni nikdar problem. Jaz si sproti zapišem, ko kdo od naših domačih kar tako, mimogrede, v pogovoru pove, kaj si želi. In še nidkar nisem usekala mimo. Pa še odločitev olajša.
Svakinja je nedavno rekla, ob prenosu enega koncerta iz Madison SG (Bruce Springsten and comp), da si enkrat želi biti na takem koncertu, ko je več zvezdnikov na odru (na koncerte posamičnih itak redno hodi) in je živahno dogajanje in sploh, in zdaj imam leto dni časa, da ji najdem nekaj primernega.
Se strinjam, da topla beseda in občutek, da si osrečil otroka (in on tebe) največ pomeni, a ker je navada, da se vendarle da tudi darilo, se to oboje lepo skombinira. Tu pa je treba upoštevat željo obdarovanca, ne tistega, ki daje darilo. Ker mojemu očetu tudi ne bi nič pomenila dva tedna kanarskih ali Bahamov, dva dni Prage, Budimpešte ali Dunaja je pa zanj neverjeten užitek, ko lahko rapreda o zgodovini, nastanku in pomenu posameznih zgradb, mostov, o ljudeh, ki so zaznamovali mesto ...
Mamamia
mamamia| kukii je napisal/a: |
| poglej dekle, sem takšen primer kot tvoj oče, so meni in ženi hčerke hotele kupiti za šezdesetletnico 10 dni na KAnarskih otokih, pa sem se jim lepo zahvalil, bom čisto zadovoljen v moravcih.PA po moje materialno darilo sploh ni pomembno, meni je najlepše darilo, ko mi hčerka reče, da je imela srečno otroštvo. stisni se k očku in mu reci: ati rada te imam, tega čustva ne morejo odtehtati nobeno darilo. Lpv. kukii |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Dušeno rdeče zelje