Jade, a v PV obstaja bel čokoladni obliv in bela kuvertura? Za temen čokoladni obliv vem in je zakooon. Sem imela belo kuverturo pa mi ni bila všeč.
Atina
Polnjene paprike
Jade, a v PV obstaja bel čokoladni obliv in bela kuvertura? Za temen čokoladni obliv vem in je zakooon. Sem imela belo kuverturo pa mi ni bila všeč.
AtinaJade ,zelo lepe piškotke imaš.Me zanima rdeč posip,kje si ga dobila.
lp gogaPV je Pekrna Vrhnika v Črnučah na Brnčičevi, ostalo ti bodo pa druge/drugi razložili :)
Pitončica| tarja2 je napisal/a: |
| Vendelina jr. kako dolgo pa ostanejo dobri aromatični papajini kolački? Hvala! tarja2 |
V škatli zdržijo kar en čas. Tako kot vsi ostali piškoti.
Oziroma, kolegica, ki jih je tudi dobila, je doma postavila pravilo, da lahko vsak poje 2 na dan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ker drugače bi se stvar prehitro pojedla. S to precej železno ordungo so zdržali en teden.
Je pa pri tej papajini pogruntavščini bolj težava v drugo smer. To se škatla odpre, vsak reče: ah, enega bom. Potem pa čez čas, "samo še enega bom" in tako gre zadeva precej hitro![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Carbonara s krompirjevimi tortelini