Točno tako paulinne.
rrr
Zeljne krpice
Točno tako paulinne.
rrr| patty je napisal/a: |
| Mene pa jezi Petrol in njihovo sprenevedanje, namreč potrošniki zbiramo nalepke in ko se jih zbere dovolj se lahko KUPI izdelek za nižjo ceno. Sedaj pa se dogaja, da je nemogoče dobiti izdelke. Jaz osebno že od avgusta čakam na nahrbtnik, odgovor petrola : nismo pričakovali takšnega navala? Ima še kdo takšno slabo izkušnjo? patty |
Ne, ker ne zbiram nalepk. Nalepke so itak koncept hecanja potrošnika v to, da si začne domišljati, da nekaj res rabi. Tisti nahrbtniki, ki jih prodajajo - to je verjetno roba, narejena na Kitajskem in zato relativno poceni. Ne pravim, da je slabo izdelana - nasprotno, jaz npr. svoje rolerje prenašam v izvrstni torbi s Kitajske, ki mi že več let lepo služi in ko sem jo kupila, sem resno vprašala, če so se zmotili v ceni... My point is: tisti rekvizit, ki se dobi za nalepke, ni tako blazno drag, da se ga ne bi dalo kupiti. Naj me koklja brcne, če stane več kot 30 EUR (kar je tričetrt tanka majhnega avtomobila).
Vsekakor je tule trgovec logistično slabo pripravil to akcijo in skladno s tem se velja pritožiti. Recimo kar neposredno na omenjeno mrežo, lahko tudi pri zvezi od gospe Kutinove. Ker, če kdo res hoče kaj doseči, potem se pritoži bodisi k tistemu, ki je stvar kiksnil ali pa na asociacijo potrošnikov.
Če hoče pa samo nekaj povedati, gre pa klofat na kulinarika. net
Vsekakor pa velja iz tega potegniti kako lekcijo. Na primer to, da zbiranje nalepk ni kakšna blazna ekonomizacija ničesar. In to, da je treba v življenju premislit, za kaj se splača jeziti in za kaj ne in katere bitke je vredno biti in katerih ne. In zaradi enega poceni nahrbnika se, po mojem, ne splača jeziti.
Vendelina jr.
Tudi mi smo morali čakat nahrbtik in torbico. Z malo potrpljenja smo dobili obojno. Z nahrbtikom smo zadovoljni, torbica mi pa ni lih najbolj všeč.
banana130
Sporočilo je spremenil(a) banana130 dne 24. 2010 10:13| Vendelina jr. je napisal/a: |
Vsekakor je tule trgovec logistično slabo pripravil to akcijo in skladno s tem se velja pritožiti. Recimo kar neposredno na omenjeno mrežo, lahko tudi pri zvezi od gospe Kutinove. Ker, če kdo res hoče kaj doseči, potem se pritoži bodisi k tistemu, ki je stvar kiksnil ali pa na asociacijo potrošnikov. Če hoče pa samo nekaj povedati, gre pa klofat na kulinarika. net Vsekakor pa velja iz tega potegniti kako lekcijo. Na primer to, da zbiranje nalepk ni kakšna blazna ekonomizacija ničesar. In to, da je treba v življenju premislit, za kaj se splača jeziti in za kaj ne in katere bitke je vredno biti in katerih ne. In zaradi enega poceni nahrbnika se, po mojem, ne splača jeziti. Vendelina jr. |
Pa poglejmo še z druge strani. So se pa vseeno oglasili in opravičili. Torej jim je mar .Zdaj pa po torbe in nahrbtnike!! ![]()
naor
| naor je napisal/a: |
Pa poglejmo še z druge strani. So se pa vseeno oglasili in opravičili. Torej jim je mar .Zdaj pa po torbe in nahrbtnike!!
naor |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Milijonska juha