Poplave

Upam, da ste vsi na varnem. V Celju je zaprtih že nekaj cest, Savinja narašča, prav tako njeni pritoki. Kaj pa pri vas?

Čim manj dežja in miren dan vam želim!

ursula-ce

Sparkirana v tretjem štuku v Ljubljani, za vsak slučaj na dosegu roke že gumi škornji. Sicer pada že od včeraj zvečer, trenutno je malce ponehalo. Upam, da se ne ponovi kaj hujšega izpred par let in da ostanemo le pri kakšni zaliti kleti in obtičanen avtomobilu Viva Meier

Pri nas lije.

Kakšno uro nazaj se je obrnilo na burjo in so se že videle hiše v Trstu, zdaj se je pa veter obrnil in spet zaliva.

Sicer smo na hribu malo nad morjem, ampak če bo še nekaj časa takole, bomo pa verjetno kar naenkrat na koti nula, ker se tudi naš hrib plazi.

nola
Tudi tu na gorenjskem lije kot iz škafa.Ker nimamo nobenega vodotoka v bližini,je zaenkrat še mirno. Me je pa strah za ljudi na kriznih področjih in močno upam,da se ne bodo ponovili Železniki. Dobre misli naj odženejo stran vse te težke deževne oblake Majdina

Prvkar prišla iz Ljubljane, na Viču je grozljivo. Avti do polovice in še čez v vodi, kleti in pritličja poplavljena. Upam da do mojega stanovanja ne pride voda, čeprav je že resno blizu.

Doma pri starših pa nič bolje, zalita garaža, na cesti do Ajdovščine je plaz, v Ajdovščini pa menda tudi Hubelj nori.

Ko bi se le ustavilo to deževje

saša

Na srečo smo bolj na hribu, se pa lahko kaj hitro zgodi, da potegne kak plaz in se znajdemo v dolini.

NARAVA SE NAM MAŠČUJE ...

Spela
Spagon, v Ajdovščini res Hubelj zelo zelo nori, sicer ga takega še nisem videla pa sem tu že vse življenje. Če bi se dalo do izvira, prav gotovo voda leti čez most, od koder se je včeraj javljala novinarka za pop tv. Prej je malo ponehalo, sedaj pa spet dežuje zelo močno, kot je deževalo tudi že celo noč. Piha pa tudi kar močna burja, saj je pred kakšne pol ure kazalo 91 km/h na merilnem stolpu na začetku Ajdovščine. Če bo tako deževalo bo Hubelj odneslo čez. Na poljih med Vipavo in Ajdovščino povsod stoji voda, sicer pa Vipava na našem koncu izgleda da še ne poplavlja. Danes bi moral biti na našem koncu rely pa je menda uradno odpovedano. Upam, da se ne bo zgodilo kaj hujšega, vse dobro pa tudi vsem, ki vas voda še posebej ogroža. Z najlepšimi željami v tem "podivjanem" vremenu tedyka

Pri nas je k sreči kljub bližini reke vse ok, sem pa govorila s starši - pri Gradaščici totalna štala, že od noči črpajo vodo ko odvezani. Ko bi se dež preselil na sušna območja - narobe svet.

Jaz sem tudi v tretjem štuku, smo imeli že včeraj popoldne gasilce, je zalilo kletne garaže, sem za vsak slučaj avto prestavila v hrib, naj ga rajši dež samo od vrha pere. Prej smo šli pofirbcat, je še vse zalito.

Loni Makaroni

Evo, tako je videti v Ljubljani, Juvanova ulica. Manjka še 15 cm da voda zalije moje.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs677.snc4/61

upam, da mi je uspelo prenesti sliko.

ežoj

Saj sem zmerom rekla, da bi prav rada živela v Ljubljani, če bi se takoj za Tobačno začelo morje,  da bi bil porto tam nekje pri Dolgem mostu in plaže proti Barju.

Kako gre že tisto - bodi previden v željah, se lahko zgodi, da se ti izlponijo...

nola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti