Hvala, ker ste se odzvali v tako velikem številu, cenive vašo pomoč.
LP, Maruša in Mojca
mallinca
Temo je spremenil(a) mallinca dne 22. jul 2010 16:17
Hvala, ker ste se odzvali v tako velikem številu, cenive vašo pomoč.
LP, Maruša in Mojca
mallinca
Temo je spremenil(a) mallinca dne 22. jul 2010 16:17
| mallinca je napisal/a: |
| . ........... več anketirancev kot bova nabrala, bolj bova imela kvalitetno diplomo.mallinca |
Kvaliteta diplomske naloge nikakor ni odvisna od števila anketirancev. Vse kaj drugi kriteriji opredeljujejo njeno kvaliteto.
Hvala, ker si me podučila. Ampak, če bo tvoja diplomska naloga temeljila na eni anketi, ki ne bo zajela (in tale tu ga ne bo) reprezentativnega vzorca, potem ne bo kaj veliko vredna niti, če boš imela 1000 anketiranih.
Drage mlade dame, maruša in mojca. Imel bi pripombo na drugo anketo, popolnoma je narobe zastavljena. Morda bi bila smislena za podjetja v socializmu, za kapitalizem pa ne. Verjamem, da vas tega v šolah in fakultetah ne učijo, vendar, kot bodoče intelektualke ( ? ) bi se lahko same pozanimale. Kakšna družbena odgovornost podjetij neki. Po učenjih vseh gurujev kapitalizma, podjetje mora ustvariti dobiček in čisto nič drugega. Vse se gleda skozi denar, sam kapitalizem je utemeljen na izkoriščanju ( narave, sodržavljanov, človeka nasploh ), in vse je podrejeno temu, da naj bi kapitalistični prasci bili bolj debeli. Poglejte mal okoli sebe, kaj se dogaja v naši domovini, naši širši domovini ( evropi ) in celem planetu. A je v delovanju BP v mehiškem zalivu čutiti kaj družbene odgovornosti, ali pri lopovih iz Parmalata, ali pri naših lokalnih lopovih..........
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Mini potičke