Ma saj vsak od nas koga pogreša, jasna1 se že dolgo ni javila, na primer ... Mamamia
mamamia
Sladki rogljiči
Ma saj vsak od nas koga pogreša, jasna1 se že dolgo ni javila, na primer ... Mamamia
mamamiaTočno tako mamamia, jaz recimo pogrešam Anamarijo1, dolgo se ni javila....![]()
| anamarija1 je napisal/a: |
Točno tako mamamia, jaz recimo pogrešam Anamarijo1, dolgo se ni javila....
|
Hm, morda se ta dama tako zelo potepa naokoli, da bo še samo sebe srečala? ![]()
![]()
![]()
Samo slej ko prej "zavinkla" sem gor, nič bat ![]()
Mamamia
mamamiaPogrešam vse, ki tukaj samo ne![]()
![]()
, ampak so z nami delili svoje znanje in nasvete, kot so : Veri, katka lopatka, Stana r., Jade, unicorn, Štorklja, majamarko, Matjaž , ... še Venelina rj. se je zadnje čase nekam izgubila ...
in še kdo bi se našel.
kobra 1
Kje pa je TUMPIKA?
kalciclEvo! Lisicka tukej, ceprav na kulinariki res bolj malo.... ampak ZELO LEPO, da sem pogresana
!
Lep pozdrav vsem, tudi cez luzo!!!
zvitorepkaŽivjo Lisicka, veš da te pogrešamo, pa tudi naš čvek in kavo :)))
karnakKaže. da sta japaja in Vendelina skupaj nekam odpotovali. Upam, da se čimprej vrneta, živi in zdravi.
nolaUpajmo, da nista. Bi pa to pojasnilo izginotje Japaja.
SonjaVendy je v njej zelo ljubi deželi Espani, če se ne motim, za japajo pa ne vem. Bo že kvaknila, ko ji bo.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada