Kje so naše ladje

Mygrace, a pogrešaš pa nikogar? 

Meni še vedno manjka Nola oz. njeni prispevki...vmes je enkrat pokukala gor, sedaj pa zopet popoln mrk 

V.

O, pogresam, pogresam. Je fajn, ce je orkester velik, pride mocnejsi zvok. V en rog se trobi pri lovcih, tam je pa pol itak pokol na konc...tko da rabimo od milozvocne harfe do pavk... cimvec

Mygrace

Že, že, ampak če kdo fuša, zna pa tud celo zgodbo skvarit...

Drugač pa tudi lovci niso več to, kar so včasih bili. V LD našega okoliša trobijo štirje in to vsak v svoj rog 

V.

Hja, ce kdo fusa, ga lahko kolegijalno vn iz *piiiip* zmazemo. Hudic je, ce hoce kdo preglasit.

Mygrace

Meni manjkata Nola in Vendelina. Pa ežoju tudi en lep pozdrav, če bo kaj pokukal v kulinariko. 

Sonja
limnol je napisal/a:

Meni manjkata Nola in Vendelina. Pa ežoju tudi en lep pozdrav, če bo kaj pokukal v kulinariko. 

Sonja

Great minds think alike... (also modest ones...)

Jaz pa pogrešam bannanno in njene recepte. Tudi njen blog sameva. 

Vanilija
proxima je napisal/a:
limnol je napisal/a:

Sonja

Great minds think alike... (also modest ones...)

Sedi, pet!

mamamia

Lahko ste ve "great minds" k mate v MB eno fino slaščičarno   

V.
VilmaS je napisal/a:

Lahko ste ve "great minds" k mate v MB eno fino slaščičarno   

V.

Pridruži se nama ...

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti