Ah, ko se tipkovnica umaže, kupiš nov računalnik, pa je! ![]()
![]()
![]()
Japčko, po možnosti.
, pa ne črvivo. V tele nove tipkovnice nič ne pade ![]()
![]()
![]()
![]()
Vanja
Ah, ko se tipkovnica umaže, kupiš nov računalnik, pa je! ![]()
![]()
![]()
Japčko, po možnosti.
, pa ne črvivo. V tele nove tipkovnice nič ne pade ![]()
![]()
![]()
![]()
Vanja
Ponavadi samo malo stresem ali popiham, na vsake toliko jo pa čist demoliram, umaknem "elektriko" in dam plastične dele (tipke in ogrodje) kar v kopel z detergentom, potem pa pod tuš.
Aja, pa vedno jo prej pofotkam, da znam nazaj tipke sestavit pravilno, prvič sem pozabila
in je bilo veselo ;)![]()
Joj sem sele zdej videla urssa, da si dala isti nasvet pred mano za fotkanje... Pa nič hudega, bolje 2x, kot nobenkrat ![]()
To sem se spraševala že večkrat. Od Božička sem dobila nekaj zelenega, paše v roko. S tem se da.
Podarim ekološko krtačko, kupljeno na obrtnem sejmu, ki je neuporabna.
Ali kje prodajajo kake pokrove za tipkovnico ?
F r i n aA se mora tipkovnica od kompa pucat?????????????![]()
lp
cervus@elaphus: ni nujno, če delaš v rokavicah, drugače je pa priporočljivo od časa do časa
@frina: pokrij z navadno folijo, bo ravno tako v redu, ali pa vse skupaj zavij v dovolj veliko, a tanko prozorno vrečko
Meni je pa občasno čisto dovolj, da jo "pometem" s čistim suhim pleskarskim čopičem, še malo spiham, na koncu pa obrišem z vato, rahlo napojeno z alkoholom. In je čisto v redu za naslednjih nekaj mesecev![]()
| elaphus je napisal/a: |
A se mora tipkovnica od kompa pucat????????????? lp cervus |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Juha iz čičerike in rožmarina