Pri pudingovih kremah piše, da se puding skuha, ohladi in po žlicah vmeša v stepeno maslo. Kaj pa če bi kar v vroč puding vrgla kepo masla, da se not raztopi, potem pa vse skupaj ohladi-to ne bi blo ok?
ema82
Pri pudingovih kremah piše, da se puding skuha, ohladi in po žlicah vmeša v stepeno maslo. Kaj pa če bi kar v vroč puding vrgla kepo masla, da se not raztopi, potem pa vse skupaj ohladi-to ne bi blo ok?
ema82
| ema82 je napisal/a: |
| Pri pudingovih kremah piše, da se puding skuha, ohladi in po žlicah vmeša v stepeno maslo. Kaj pa če bi kar v vroč puding vrgla kepo masla, da se not raztopi, potem pa vse skupaj ohladi-to ne bi blo ok?ema82 |
Ne delat tega, točno to se bo zgodilo kar je proxima napovedala, pa ti bom še jaz bolj po domače, upam, da ne bo nobena zamerila. Samo eno mastno pokrovko boš dobila na vrhu kreme.
nolaPri pudingovih kremah je pomembno, da je maslo in puding enake temperature, v nasprotnem primeru se bo krema sesirila.
Ko skuham puding, ga ohladim in v ohlajen nadev zmešam dobro umešano maslo, nato vse skupaj penasto umešam.
Pozdravče!
Kadar se mi mudi, fliknem maslo v vroč puding, potem dobro zmešam z mešalnikom, ohladim in spet zmešam z mešalnikom. Krema je vedno rahla in spenjena.
lp
cervus| dragička je napisal/a: |
Pri pudingovih kremah je pomembno, da je maslo in puding enake temperature, v nasprotnem primeru se bo krema sesirila. Ko skuham puding, ga ohladim in v ohlajen nadev zmešam dobro umešano maslo, nato vse skupaj penasto umešam. Pozdravče! |
Zmeraj v ohlajen puding vzmešam, na sobni temperaturi, stopljeno maslo. Zmeraj je ratalo brez problema. Sem pa pozorna, da se maslo ne utekočini, ampak postane le kremasto.
girica http://sladki-koraki.blogspot.com/Pri tem sem tudi jaz imela vedno težave.Sedaj pa v vroč puding dam kocko masla in res pridno mešam in mi veno uspe. Preizkušeno že kar nekajkrat.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/jaz vedno dam maslo v vroč puding. še nikoli nisem pomislila da ne bi.. pa je vedno blo okej
bannanna_v_slo ;)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Gravče Tavče ali Prebranac