21. maj 2010 10:02
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EJ, punce, hvala. Šele danes se zahvaljujem, včeraj smo doma malo praznovali, pa ni bilo časa za računalnik.![]()
![]()
![]()
Se bom potrudila upoštevat vse, kar ste mi zaželele ...
Mamamia
mamamia
21. maj 2010 10:02
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EJ, punce, hvala. Šele danes se zahvaljujem, včeraj smo doma malo praznovali, pa ni bilo časa za računalnik.![]()
![]()
![]()
Se bom potrudila upoštevat vse, kar ste mi zaželele ...
Mamamia
mamamia
21. maj 2010 10:13
Draga mamamia! Za svoj praznik si zasluziš torto sestavljeno iz tvojih do sedaj objavljenih 8578 prispevkov na forumu ali v obliki receptov, ki vsebujejo veliko optimizma, humorja in korektnega odnosa brez prizvokov nestrpnosti do vseh, ki so se obrnili nate po nasvete v kakršnikoli zadevi na forumu ali v zasebni pošti. To torto oblij z nugat marcipanom in zalij s tvojo priljubljeno pijačo - šampanjcem. NA ZDRAVJE! larisa1
21. maj 2010 10:15
MAMAMIA, tudi z moje strani VSE NAJJJJBBBOLLLLLJŠŠŠŠEEEE! atos
21. maj 2010 10:19
![]()
![]()
!
21. maj 2010 10:24
21. maj 2010 11:06
A me eni dobro poznajo: za začetek klepetulja ![]()
![]()
, potem pa nugat, marcipan in šampanjec ![]()
... je bilo včeraj, vsega po malem.
Darlio od otrok pa je bila majica z napisom: Najboljša mama, kaj sma jih kdaj mela (dobesedno tako napisano ..).![]()
![]()
![]()
![]()
In moji dragi prijatelji, ki so me zjutraj presnetili: prišla sta, mi zapela kar na vhodnih vratih in mi izročila škatlo s 50 stekleničkami različnih začimb, za vsako leto eno .... To so tiste drobne radosti, o katerih je že itak ena tema odprta.![]()
![]()
grem zdaj še malo delat
pozdrav vsem, mamamia
mamamia
21. maj 2010 12:12
21. maj 2010 13:38
Vse naj, naj tudi od mene
21. maj 2010 14:28
Vse najboljše ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
21. maj 2010 15:02
Vse najboljšeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Nevzhajana orehova potica