Brownie z marelicami
| teta torta je napisal/a: |
| Metoda, po mojih dolgoletnih izkušnjah je enoletniku čisto vseeno, kakšna je torta. Morda mu je všeč, če je pisana, najlepše je, da lahko seže z rokico vanjo (ognja svečke se navadno boji), pojé pa je v najboljšem primeru za dve veliki žlici, tako da je v odsotnosti alergij POPOLNOMA VSEENO, kakšna je torta. Pomembno je samo, kakšno slikico želi imeti mamica za spomin in morda, kakšne OH! in AH! želi dobiti od sorodnikov in prijateljev, ki bodo prišli voščit enoletnemu prestolonasledniku. teta torta |
| rozi13 je napisal/a: |
| Nočem biti sitna, samo ko ste se ravno pogovarjale o izostrenosti okusa otrok.Otroci imajo več okušalnih čutnic kakor odrasli, saj se njihovo število z leti zmanjšuje.Res je, da na marsikateri okus niso navajeni, okušajo pa bolje od nas :DSamo malo za intermeco. rozi13 |
S tem se seveda vsi strinjamo, jaz sem hotela reči le, da enoletni otrok z nami še ne more debatirati o okusu, lahko samo pokaže, kaj mu je všeč ali ne: če mu ni dobro izpljune ali se kako drugače izogiba, da mu žlico potisnemo v usta, če mu je všeč, pa zadovoljno mljaska ...
Da bo torta od metodec nekaj posebnega, pa itak nihče ne dvomi.
Mamamia
mamamiaO, matilda ![]()
![]()
Moj komentar k tikicinem predlogu: sladkor je bolj zdrav kot natren.
Metodac, kaj če bi naredila jabolčno torto (recept je v bazi)? Princip je isti kot pri piti... In daš bolj malo jajc?
jasna
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Ploščati špageti z morskimi sadeži