Carbonara s krompirjevimi tortelini
Teta torta, pogosto te pogrešam. Škoda, da se ne oglasiš večkrat, bi bilo potrebno, ker enkrat povedano menda ni dovolj jasno.![]()
![]()
![]()
Dejstvo je, da enoletnik še nima izostrenega okusa, zna le na svoj način pokazati, kaj rad je in česa ne. S pljuvanjem ali tako, da ponujeno poje. In kako si bo okus izostril, če ne bo poskušal čim več različnih, morda na prvi videz nezdravih?
Kakorkoli, naj se pri enoletnem otroku še tako trudimo, gre za to, da zadovoljimo svoja pričakovanja, ker mi otroku diktiramo, kaj bo jedel in česa ne.
In če je metodic toliko do drugačnosti, predvsem v smislu zdravja, naj upošteva bannanin nasvet: skuta, gor pa sadje. Ker drugačne kreme - brez jajc, smetane, škroba, želatine, čokolade, marcipana si jaz pač neznam predstavljat.
Vsakega pač osrečuje in dela zadovoljnega kaj drugega. Tako kot Lisa sem tudi jaz zadovoljna s svojima zdravima otrokoma, kljub kakšni sladkorni rožici na torti s čokoladno kremo z jagodami v otroških letih ...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem