Jutri je spet dan, ko lahko koga nahecamo. Zanima me, kako ste vi najbolj uspeli koga naapriliti oziroma kako so si vas najbolj privoščili. Če je bila tema že odprta, me prosim usmerite.
karlinka
Jutri je spet dan, ko lahko koga nahecamo. Zanima me, kako ste vi najbolj uspeli koga naapriliti oziroma kako so si vas najbolj privoščili. Če je bila tema že odprta, me prosim usmerite.
karlinka
Jaz sem se na prvi april poročila. Pa za to ni vedel nihče, razen najinih staršev in prič.
Tako da, v bistvu sploh ni bila potegavščina, ko so ostali sorodniki dobili sporočilo: danes je prvi april, najin poročni dan
.
Seveda so vsi mislili, da je hec. Midva pa sva to čisto resno mislila ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morska medvedka, iskrene čestitke ob obletnici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Japaja, glede na tistega hudička, predvidevam, da je bilo to mišljeno kot laž - ampak meni se zdi, da to niti ni laž, saj se drugod napiše veliko več raznih kozlarij in hudobij![]()
Ne, pri nas ni ne kozlarij ne hudobij za 1. april. To pa ne! Mi nismo tak portal! ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJa jernej, mega virus se širi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom