Pozdravljeni!
Imam eno kratko vprašanje. Katera rdeča barva je najboljša za pirhe? Že nekaj let kupujem različne barve, pa moji pirhi nikoli niso lepe, živo rdeče barve.
Hvala in lep večer,
miki
m.m.
Pozdravljeni!
Imam eno kratko vprašanje. Katera rdeča barva je najboljša za pirhe? Že nekaj let kupujem različne barve, pa moji pirhi nikoli niso lepe, živo rdeče barve.
Hvala in lep večer,
miki
m.m.
Se pridružujem Lenchi. Najlepši so kuhani v temnem vinu, pa jaz sploh ne uporabljam kakšnega dobrega vina, tisto, najcenejše, pa so najlepši.
Najlepše, kar sem jih videla, je naredila mamaF, ko jih je barvala v teranu.
Jajca, kuhanav rdečem vinu, se lepo svetijo, malo "potegnejo" navijoličasto in videti je, kot da so posuti z nekimi kristalčki. Mi jih v vinu barvamo vsako leto več.
Z rdečo barvo panimamo težav,ne spomnim se sicer, katero točno kupujemo, ker vedno vzamemo vsakih vreč ali epruvetk po nekaj, in so vsa bila lepe, živo rdeče barve.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Pirin kruh s semeni