19. jan 2012 20:26
Rebecca, lahko potešiš firbce? Sem vesela, da nisem edina, nas je že toliko, da si zaslužimo odgovor.![]()
![]()
19. jan 2012 20:26
Rebecca, lahko potešiš firbce? Sem vesela, da nisem edina, nas je že toliko, da si zaslužimo odgovor.![]()
![]()
20. jan 2012 9:24
Tole je "turkey baster" in je odlicna zadeva za zalivanje pecenk http://www.thekitchn.com/technique-how-to-baste-106751, pa pri palacinkah se lahko igras, da niso vedno samo okrogle ![]()
moja je bila velika cca 20 cm, tako na uc bi rekla da ima prostornino kake pol deci, plastika je temperaturno obstojna. Mislim da obstaja v vec velikostih.
Yulci, tale kapalka je premajhna in plastika ni ok.
20. jan 2012 9:42
Rebeka hvala za pojasnilo. Ja vidiš, na to pa še pomisli ne človek, da lahko počne s tole kapalko. ![]()
![]()
26. jan 2012 2:01
Ravnokar sem pomislila, da rabi rebecca kapalko za kombučo. V videu na youtube en moški ravno s takšno veliko jemlje vzorec za čaj ven. Ja, vsestransko uporabna ![]()
28. jan 2012 7:08
To je podobno kapalki-jaz sem dobila v lekarni-če ti kaj pomaga.
Zdaj sem videla -rabiš za kuharijo.Jaz uporabljam za hobi in je manjša.Ma vseeno vprašaj v lekarni-mogoče pa imajo malo večje.
andreja m
28. jan 2012 13:42
Nekaj podobnega in zelo uporabnega dobiš tudi v Merkurju - vprašaj za pumpico za olje za kosilnice.
Stane nekaj evrov.
nola
16. jun 2012 8:16
A ve kdo kje se lahko kupi naslednje stvari (in po kakšni ceni). Namreč živim v Izoli in ne vem kam naj grem pogledat, da bodo sigurno imeli:
sladki krompir,
melaso,
koruzni sirup,
glukozni sirup,
javorjev sirup stopnje D,
mandljevo moko,
marcipan,
čokoladne solzice/kapljice,
zgoščeno mleko (condensed milk),
pekan orehe
Vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
mali kuhar
16. jun 2012 13:08
Sladki kompir je običajno naprodaj v izolskem Šparu,
mandljevo moko si lahko zmelješ sam v kavnem mlinčku,
prav tako bo najboljši doma narejen marcipan
pecan orehe prodajajo v vsaki trgovini od Mercatorja naprej,
kondenzirano mleko pa prav tako.
Za druge reči pa ne vem, mogoče pa povprašaš v šoli.
nola
16. jun 2012 13:14
Take reči kot jih naštevaš prodajajo tudi v trgovinah Vitacare. Ena je v Kopru, v Planetu Tuš:
sašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo