5. mar 2010 7:29
Ežoj, nič ne bo moderatorka tebe sklela........ ampak, vsaj ENO rožico bi pa lahko omenil (ker vino tinto ni več rožica). A tam dol prav ćist nobena ne cveti?
5. mar 2010 7:29
Ežoj, nič ne bo moderatorka tebe sklela........ ampak, vsaj ENO rožico bi pa lahko omenil (ker vino tinto ni več rožica). A tam dol prav ćist nobena ne cveti?
5. mar 2010 12:43
Ežoj, uživam ob spremljanju tvojega potovanja. Z možem sva bila na trnih, kako je s teboj, ko sva izvedela za potres, ampak ti si prava korenina. Lepo se imej še naprej na potovanju in srečno vrnitev domov. Potem pa upam, da boš v živo poročal o dogodivščinah. Gobica
5. mar 2010 12:57
Ežoj, fantastičen potpois. Prijetno potovanje še naprej! SonjaV
5. mar 2010 13:08
5. mar 2010 19:30
Madonca, spet potres v Čilu. Ežoj pa glih na tvoji destinaciji...Pazi nase. liberica
6. mar 2010 1:41
Ma jade, imas ti cist prav, tistih malancan, tudi ce so pripravljene s jagnjetino iz patagonije ( in zalite z vino tinto ) se tretji dan navelicas, se dobro, da jih je zmanjkalo. Jutar preklopim na nekaj drugega. Rimljanka, gledam in slikam, kake posebne rozice, ki je ne bi bilo pri nam niti nisem videl, edino prej v Santiagu in Puerto Montu nekaksne grmovnice, se mi zdi, da takih pri nam ni ( pa cvetijo ). Danes zjutraj je bil videti zoprn dan, iz zraka je nekaj prsilo, ni dezevalo, ceste so bile cist mokre. Gledam domacine, nihce nima deznika s sabo, to me je mal potolazilo. Jaz sem v turisticni agenciji preverjal, kako je kaj z mojim letom v ponedeljek, ona je ugotovila, da imam let rezerviran pri Sky Airlines, in mi je povedala kje imajo poslovalnico. Tam so mi rekli, da je zelo verjetno, da ne bo tezav, moram pa bit na letaliscu ob petih ( polet je prvotno bil ob sestih, sedaj pravi ob pol sedmih ). Upam, da se bo vse izteklo v redu. Moje prebivanje tukaj se pocasi izteka, ze sem se skor navadil da visim z glavo navzdol, ne upam prevec vino tinto spit, da ne padem kam v vesolje
6. mar 2010 7:50
Ežoj, ežoj, ziher so tam kake rožice, ki jih pri nas ni. Vsaj v tem so drugačne, da na glavo visijo. Poglej še, v katero smer se ovijalke ovijajo, menda se v drugo kot pri nas. Nekja z vrtenjem Zemlje in stanjem na glavi, se mi zdi, je to....
6. mar 2010 8:27
ma dej, rimljanka, ne zdaj z nekakšnimi rožicami okol mahat, a nisi prebrala, ežoj je lepo napisal, da se podaja v oblačilne vode......![]()
![]()
lp
cervus
6. mar 2010 10:13
ežoj, pa dej jim na eno kartico naslikaj tistega dračja in šavja, da bo mir (ti kar kamne poslikaj, itak še niso bile tam dol in nimajo pojma, kakšno šavje tam raste)
6. mar 2010 10:23
Pa kaj se greste saj smo kulinarični forum, ežoj ti rajš poslikaj kakšne torte, pa čokoljade, no ja kakšen malancan tud lahko slikaš, samo ne me prepričevat kok je to dobr, ker vem, da ni, pust ti tisto dračje pa kamenje...
Madona smo mu naročile kaj vse mora slikat, sej bo mel cel kovček poslikanih filmov za domov nest. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Moj domači kruh