Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Kaj se obuje zraven rjave obleke, kratki rokavi, podobno safari stilu, dolžina malo pod koleni. Kakše barve so lahko čevlji?
Ali je taka obleka primerna za na poroko? Sem sie jo kupila za ta namen zdaj pa nisem glih prepričana, če bo v redu. Ima pa gumbe spredaj po celi dožini... ja ja vem, ne vem kam sem gledala, ko sem jo kupovala.![]()
jade
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Skratka vse rjavkiš-kremiš-lešnikiš barve usnja (uh, kaj počnem iz maternega jezika, ajoj). Vendelina jr. |
Temu se v angleščini reče barva konjaka ![]()
Ja, ti tipi
imajo ime za čisto vsako presneto barvo. ![]()
Ma ne ne bom priča. Jah kako naj pa vem če moj "gešetel" prenese ketno okoli pasu? Suha glih nisem. ![]()
![]()
Saj sploh ne vem zakaj sem si v glavo zapičila, da bom mela obleko, ker sem drugače vedno v hlačah. Sem smotana, za moža in otroke takaj vem kaj jim paše, zase pa ne. Najbolj od vsega sovražim kupovati garderobo zase, uf sem čudna.
Evo zlate balerine bi pa obula predvsem zato, ker sploh več ne znam v petah hodit.
jade
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Ocvrtki s sirom in salso verde