Oblačilni reporta za pomlad 2010
![]()
Kdo bi si mislil, jaz sem totalno zaprisežena vernica lepih živalskih vzorcev.
Seveda pod pogojem, da so primerno nošeni. V moji garderobi je vse, od ene kosmate črno-bele torbice, do pasov, par kril, ene jakne, bluzice, puloverjev, par šalov in nekaj parov čevljev. Zdaj si ogledujem še LBD, ki bo imela ravno pravšenj vzorec. ![]()
Samo, držim se pravila: Samo 1 vzorec naenkrat! Če jih mešaš pa izgledaš kot kakšna "wanna be" iz kakšnega videa iz osemdesetih letih. Še posebej, če sta frizura in make-up malo bolj "udarna".
Mamamia, tele imam še vedno na ogledu
. Sam za laufanje po NYC niso najbolj primerni. Mislim, da se bom morala podvizati, preden jih totalno ukinejo.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa saj po teh sem tudi sama gledala, to je špičak, ki ga še tudi jaz prenesem, samo je res, da nima ustrezne garderobe k tem čevljem. Samo včasih bi morala začet pri čevljih: jih kupit, ker so mi všeč, pa potem priredit garderobo. Sem to že enrkat naredila, z enimi krasnimi poletnimi natikači .... sem krilo inmajico šele potem kupila, kos em ugotovila, da k natikačom nima kaj nosit (so bili namreč bordo barve ...)
Jaz imam en predlog: z Vendy kar v šoping. Samo ne vem, kaj vse bi ona name navlekla, se mogoče niti spoznala ne bi. Ali pač?
Mamamaia
mamamia
Ene odbite čeveljce nosiš, če drugam ne, h kavbojkam. Mislim, za začetek, preden nabereš več korajže. Potem pa črno na vrh, pa je: Majhen korak za človeštvo, velik korak za posameznico. (Ja, ja, čisto prirejeno je tole zadnje.)
Ali pa kavbojke, bela srajčka, črna jakna in odbiti čevlji. mamamia, vem, da imaš vse to nekje v omari. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Schwarzwald kocke