Oblačilni reporta za pomlad 2010
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| ................................................................................ .................................................................................................................. Nina, ti se pa javi na ZS, na "individualni Vendelinin tečaj oblačenja in nakupovanja", v dveh urah več-ali-manj naučim vsako.Vendelina jr. |
Vendy, a se ti lahko pridružim, sicer ne kot tečajnik, kot učitelj. Sem zelo dober kot pomoč pri preizkušanju linžerije.................
ežojJaz grem tudi rada z mamo v mesto, bodisi kaj kupit, bodisi kar tako. Kupovat je sploh zanimivo, ker so mame včasih v stilu "eh, pa saj tega ne potrebujem", ali je predrago in podobno. Pa se potem mal prepričujemo in ko se pustijo hčeram prepričat, smo vsi veseli in zadovoljni. Še posebej mame, ko so tako lepo napravljene v novih oblačilih.
Kaže, da tudi moja hči rada gre z mano. Si vzameva kak dopoldan ali popoldan, včasih tudi ves dan, samo zase in hodiva naokoli, gledava, če kaj najdeva kupiva, če ne, tudi prav. Klepetava, spijeva kozarček penine, kavo, greva kaj dobrega pojest, pa spet malo pohajkujeva, včasih me prepriča, da si kaj kupim, česar si sama ne bi, pa jaz njo prepričam, naj si kaj vzame, če ni čisto prepričana ali ji pristoji ali ne...
Tako da se jaz nekako kar navdušujem nad Vendyjino zamislijo.
Mamamia
mamamia| Košuta je napisal/a: |
| Prosim ne se smejat, ampak mi lahko prosim razložite, kaj natančno je to blazer. Jaz namreč to razumem kot ženski suknjič v stilu http://www.fashion-res.com/EX/10-08-08/blazers-o ni pa mi jasno, ali je to samo zgornji del kostima, ki ga lahko torej kupiš samo skupaj s kostimom, ali pa je možno kupiti samostojen kos. Res je, da tega kosa oblačila v svoji garderobi nimam in ga do zdaj tudi nisem preveč zagnano iskala, ampak ne spominjam se, da bi v trgovinah kdaj videla police/obešalnike, kjer imajo samo blazerje različnih modelov in velikosti. Se motim? Rada bi si kakšnega nabavila, ker se me Vendelina jr. več kot prepričala o univerzalnosti tega kosa. Košuta |
Sicer ne vem, od kod si, ampak v večini trgovin z ženskimi oblačili imajo kar precejšnjo izbiro ženskih suknjičev - blazerjev, torej jih lahko kupiš tudi posebej. Morda doslej nisi bila pozorna nanje. Če pa je suknjič del kostima in ga kombiniraš še z drugimi krili in hlačami, je pa itak blazer, saj mu na nalepki ne piše, da je del kostima.
Torej pogumno v kakšno trgovino z oblačili, gotovo boš našla ta tako priročen del ženske garderobe. Dober blazer in nekaj bluz, polpulijev ali topov da veliko kombinacij, četudi imaš eno samo krilo ali hlače za zraven.
Mamamia
mamamia
Košuta, a noš nč jezna: jaz sem se pa tolk smejal!![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Zmagovalni bananin kruh