Pozdravljeni!
Prosim za nasvet...kupila sem nove zimske čevlje, ki pa mi prepuščajo, kjer so šivani. Čevlje sem inpregnirala, zanima pa me s čim naj jih premažem po šivih?
Hvala
Teka
Pozdravljeni!
Prosim za nasvet...kupila sem nove zimske čevlje, ki pa mi prepuščajo, kjer so šivani. Čevlje sem inpregnirala, zanima pa me s čim naj jih premažem po šivih?
Hvala
Teka
| LENČA je napisal/a: |
| Teka, oprosti ampak kakšen čevelj pa je to? Samo mokasin ima lahko tak šiv, da prepušča, vsi ostali bi morali imeti še podlogo in šiv tako izdelan, da ne prepušča( recimo, če je podplat prišit mora imeti tak rob, da zadrži vodo). Npr. Gore tex čevlji imajo zgornji del tudi šivan iz raznih delčkov, pod to plastjo pa je membrana, ki zadrži vlago, spodaj pa podloga. Želim ti povedati, da če prepušča samo pri enem šivu, ali na enem mestu, potem je to napaka in je najbolje, da ga reklamiraš. Mislim, da drugače pa šive ne boš morala zaščititi pred mokroto. LENČA http://lencaa.moj-album.com/album/15731661/ |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zvezdice alla Alfredo

Najboljši limonini razpokančki