Piščančja juha s tortelini
Me zanima ,kako popravljeni,nove bi ti morali dati.Najbolje da jih greš iskat,da jih prej probaš ,po možnosti na mokrem.Se zna zgodit ,da jih boš na koncu stran vrgla.....
lp gogaDanes sem si končno kupila nove škornje za zimo.
Ker me najbolj jezi to, da mi ponavadi vsi čevlji slej ko prej premočijo in me potem zebe sem prodajalko povprašala, kako je z impregnacijo. Pa je sicer najprej pregledovala tiste maže in spreje, na koncu pa mi je prijazno povedala, da nima nič primernega prav za sneg in dež.
Mogoče kakšne nove izkušnje ali nasvet, kje kupiti kaj za zaščito in ali to sploh kaj pomaga?
lucckaKje pa ti živiš! Že desetletja v plundri uspešno pomaga Borovo!
SergejŽe vnaprej se opravičujem , ker bom malo zasmetila temo , a , ker se vprašanje nanaša na čevlje , prosim za nasvet . Novi , črni , usnjeni čevlji mi na petah puščajo barvo . Kaj naj storim ? Za hodit so čudoviti , mehki in udobni kot copati , zato jih ne bi rada zavrgla , a s črnimi petami , kot da si letos še nisem umila nog , pa tudi ne morem hodit naokrog . Poskusila sem zdrgnit s čistilnim mlekom , posprejala sem z lakom za lase , a ni kaj prida uspeha . Tudi če jih imam obute samo uro ali dve , potem komaj spravim črno barvo z nog in nogavic .
manca51
Sorry, Manca 51, na žalost se boš morala ubadati z umazanimi nogavicami in stopali. Pravkar se ubadamo s tem z enim moškim parom čevljev, vsake toliko časa pa tudi jaz kupim kaj srčkanega, ki mi obarva prej omenjeno.
Imam oranžne balerinke, ki so letos iz meni neznanega razloga, v tretji sezoni nošenja, nehale puščati barvo.
So iz nepodloženega semiša kar spodobne marke.
Manca, si poskusila z usnjenimi vložki za čevlje?![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Mandljeva juha ajoblanco