Ogromno receptov na kulinariki, res. Mogoče ravno zato se ne morem odločit, kaj naj spečem za novoletno praznovanje v službi. Sladko ali slano, samo, da vžge. Lepo prosim za vaše dragocene izkušnje.
Dobro praznično peko želim.
Mic
Ogromno receptov na kulinariki, res. Mogoče ravno zato se ne morem odločit, kaj naj spečem za novoletno praznovanje v službi. Sladko ali slano, samo, da vžge. Lepo prosim za vaše dragocene izkušnje.
Dobro praznično peko želim.
Mic
Potreseš ga z belim fosforjem in zagotovo vžge ![]()
![]()
![]()
(hecam se, da ne bi kdo tega res poskušal) :)
Jaz sem enkrat spekla slane polžke iz baze, sicer ne za praznovanje, ampak kar tako. So jih kar razgrabili.
AtinaVsekakor nekaj, kar gre v pekač, da je čim manj dela.
Naredi nekaj slanega ins ladkega, saj gre. Na dno pekača daš razvljano listanoto tsto, premažeš s kečapom in obložiš z na tanke rezine narezano panceto, potreseš z kakšnimi zelišči in malo sira, ter spečeš v pečici. narežeš na koščke in gotovo. Hitro in enostavno, pa okusno.
Za sladkosnede je pa izbire toliko, da sploh ne vem, kaj bi ti rekla. Vsekakor nekaj, kar je enostavno in gre v pekač ... ali pa narediš rolado, tudi dve, odvisno, koliko vas je, pa je zadeva rešena.
Mamamia
mamamiaTudi meni so najprej prišle na misel pitulice. Je pa odvisno, kako velik kolektiv ste. Iz pol kg pečjakovega testa v roli jih meni pride 20.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Špageti karbonara