S čim naj odstranim madeže od navadnega svinčnika z belega platna. Vse sem že sprobala , pa ne gre. Hvala!
BEZMAR
S čim naj odstranim madeže od navadnega svinčnika z belega platna. Vse sem že sprobala , pa ne gre. Hvala!
BEZMAR
| mk66 je napisal/a: |
| Ali si mogoče čez madež likala? Ker če je madež prelikan ga je skoraj nemogoče odstranit. mk66 |
Kaj pa z radirko si probala? Če prav razumem, po tvojemu odgovoru sodeč, si že prala? Eeeee, potem bo težka naloga!
AnamarijaTole slabo kaže. Svinčnik je grafit, ta se pa ne topi v ničemur in je kemijsko tudi zelo inerten, tako, da čistila ne bodo veliko pomagala, treba ga je mehanično odstranit iz por tkanine. Včasih se je dobilo nekakašno čistilo kot ena pasta, ki se da na madež in, ko se posuši, se skrtači. Ne vem, če to še obstaja, to bi utegnilo pomagat.
( pomoč pa taka )
ežojPa je bil res navaden svinčnik?
| Lizzie je napisal/a: |
| Moja mama ko šiva prtičke (iz platna), si s svinčnikom gor nariše vzorec. Potem te prtičke pošprica s čistilom Meglio in da prat na 90 stopinj (vn kuhat). Gre vedno vse dol. Lizzie |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci z grahovim pestom

Raca z rezanci na azijski način