jst sm ga tud dons kupla, in jih jutri ali v pon. naredim, kar po receptu s pekača, pa poročam
lp
Pitončicajst sm ga tud dons kupla, in jih jutri ali v pon. naredim, kar po receptu s pekača, pa poročam
lp
PitončicaSem ga kupila včeraj, danes pa ugotovila, da ne gre v pečico, ker je prevelik....žalostna :(
BojancaKo pri nas delamo rogljičke, jih mami vedno zamesi na roke. Potem pa midva z očitom oblikujeva. Mami jih ponavadi zlaga na pekač, pa sladka po pečenju, pa zlaga v škatle...če pa že kdaj dela so pa kot bumerangi. Jaz jih vedno delam tako kot svaljke. Vzamem košček testa, ga v roki oblikouem v kroglico, potem pa na delovni površini zvaljam z eno roko v svaljek, ki je na sredini malenkost debelejši. Potem pa samo še ukrivim in so res lepi...
Lp Saša
Mir in dobro!Jaz jih delam podobno kot "njoke": košček testa oblikujem v dolg svaljek, narežem na primerno dolžino in ukrivim. Hitro, enostavno pa tudi lepi so. Sicer mi pa ni všeč, če so čisto enaki, delujejo preveč industrijsko.
Tanja05Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Curry riž s tofujem