Mandljevi piškoti
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Ampak resno, zakaj gledate oddaje, za katere na podlagi preteklih izkušenj veste, da bodo v njih protagonisti, ki vam "ne sedejo"? Vendelina jr. |
ja, se sprašujem tudi jaz.. če pa se že ne morete upret in sta vam slaba, se pa vsaj sami probite iz tega kaj naučit, ne pa tu pisat kako sta za en k.... . saj ste rekli da zato gledate tudi slabe stvari a ne?
bannanna_v_slo ;)Kaj to je morda tista, ki ko soli jed ploska in si očisti roke na predpasniku? Joj, jaz sem mislila, da bom s stola padla, tako sem se narežala, že dolgo ne tako. Enkratna sta in predvsem naravna.
Jah, če polovica članic kuha z rokavicami, verjamem, da jim ta oddaja ni po ugodu!![]()
![]()
Nikoli ne reci nikoli ![]()
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 22.nov 2010 19:51
Meni je ona prava "džekica". Danes sem prišla iz Atlantisa lačna kot pes in sem se spomnila sinočnje oddaje. V prej kot pol ure sem naredila špagete carbonara, vzela že oprano solato iz hladilnika in se dobro podprla. Dragi pa je jedel pečeno svinjsko kračo od včeraj, pa da ne naštevam dalje, kaj bo pa za ono drugo rubriko ostalo? ![]()
Evo, pa so spet smejkoti!
![]()
![]()
![]()
Jaz tudi kuham ta teden njun testeninski izbor.
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Pad Thai