Lazanja iz palačink
Japaja, jaz sem komaj oči pobrala s tal, ko sem zagledala... kar sem pač videla, no.![]()
| frina je napisal/a: |
Japaja, jaz sem komaj oči pobrala s tal, ko sem zagledala... kar sem pač videla, no. F r i n a |
A čte mal bolj jasno napisat? Zadnja dva posta sta meni enako, kot če bi poslušala 2 kitajca....
![]()
Bistvo je v tem, da najprej ne veš, kaj gnete. NA obrazu ima tako zadovoljen izraz., da na kruh sploh ne pomisliš.
Sem pa bila pretresena nad reklamo za Tefalove ponve z odstranljivim ročajem, kjer psiček zacvili. Za bruhat...
F r i n aA ve tole o peku resno?????? Jaz ga gledat ne morem.....![]()
![]()
![]()
lp
cervus| frina je napisal/a: |
Bistvo je v tem, da najprej ne veš, kaj gnete. NA obrazu ima tako zadovoljen izraz., da na kruh sploh ne pomisliš. Sem pa bila pretresena nad reklamo za Tefalove ponve z odstranljivim ročajem, kjer psiček zacvili. Za bruhat... F r i n a |
Vendy, ko si začela tako noro pisat o gnetenju, sem za hip pomislila na kaj čisto drugega... ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Lazanja z bolonjsko omako