Bowla s kozicami
Ohhh, no... Gartner3, dobrodošel med nami.
Kuharski pozdravček!
gartner3, je taka navada, da se tukaj vsi tikamo......ne glede na leta, spol, stan,.....dobrodošel, malo neperfekcionizma pa lajša in lepša življenje - tebi in vsem okoli tebe......
| gartner3 je napisal/a: |
| Zadnjič sem 2 kg čebule, rumeno korenje in zeleno zmiksal in vse skupaj kuhal v kotličku cca. 3 ure in na koncu še vedno nisem dobil popolne kremaste oblike zelenjave. LP, Garti |
O razliki v okusu si dobil že dovolj odgovorov, jaz dodajam samo tole: če najprej zmiksaš, pa magari s paličnim, surovo zelenjavo, bodo vedno ostali koščki, pa če kuhaš celi dan. Zelenjava mora bit najprej dovolj mehka, potem jo pa lahko zmiksaš v čisto kremasto omakco. Včasih, ko se mi ne da na drobno rezat kupov zelenjave za kakšno omako, pustim kar precej velike kose, ko je vse mehko, pa s paličnim na delo...In je omaka isto gladka, kot taščina, ki jo s pasirko prepasira. Mogoče malenkost razlike, ampak če upoštevam razliko v vloženem delu...![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Veganski narezek z nachosi