Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
japaja, si zadnjič nekje napisala, kako nimaš časa brat vsake neumnosti..........................ne daješ tega vtisa........
Saj bi temo že zaprla, ampak, naj ima tjaška možnost, da se oglasi in kaj pove.......
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Darling a hočeš surovo, kuhano ali pečeno...ribo....? Vendelina jr. |
| anamarija1 je napisal/a: |
[joj]Migla je že pol povedala kar sem nameravala napisati, vendar... Ravno zaradi čedalje pogostejših neprijaznih odgovorov " poguglaj"! sem na Kulinariki vedno manj. Koliko tem bo, če bomo vsi začeli gugati? Koliko obiskov bo, če se bomo poslužili gugla? V končni fazi, lahko utipkam karkoli v vezi s hrano pa mi bo google vse našel. No, potem pa naj se Kulinarika zapre pa bo stvar rešena! Anamarija [srecen] |
Predlagam, da se res o biologiji pogovarjamo, če je že tema takšna. Recimo o ribah (ki so tudi omenjene). No, se kdo spomni iz SŠ, zakaj sladkovodne ribe ne morejo živeti v morju in obratno (razen izjem)? ![]()
![]()
![]()
![]()
(moj namen je spreobrniti tok misli v drugo smer ...)
AtinaMenda ima prste vmes osmoza. Hm, kaj pa je to? Kaj mi boste ponudile, ribo ali palco????? (matr, Atina, spet smo na istem - brkljanju teme!) ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko