23. avg 2009 22:56
Vendy, kapo dol.
23. avg 2009 22:56
Vendy, kapo dol.
23. avg 2009 22:57
BRAVO in HVALA. To mi bo v veliko pomoč pri jesenskem šopingu. Jutri moram poiskati šiviljski meter. tejč1
23. avg 2009 23:44
Ej, Vendelina, kapo dol! Saj nič ne rečem, na moji nekdanji SŠOF sem imela rada več ali manj vse profesorje - ampak - če bi bila v mojih časih ti ena izmed njih, se mi zdi, da bi ostala kar prilepljena v tistih klopeh! Punca, tile tvoji reporti so vredni vsake za računalnikom "pretrpljene" minute.![]()
24. avg 2009 6:26
vendy, razturaš. evo zdej se kuha kavica, pa te preberem od A do Ž. Moj odstavek sem pa že. Hvala za odgovor. Barva bo pa kar črna. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
24. avg 2009 8:09
Vendy, hvala. Pa hvala tvoji mami in celemu tvojemu plemenu, ker se je izročilo o nakupovanju in določanju številk preneslo nate in si ga pripravljena delit z nami. Ker takole natančno mi pa tega doslej ni nihče znal razložit. Šibam po meter, kar pa se tiče vsega ostalega, kar si napisala, pa----- ----ostajam brez besed. Thx, helenag
24. avg 2009 8:16
Oh, debest. Mislim, da se moramo vse Vendelini zahvaliti tudi za to, ker je bila naše oko in uho ter je pridno obiskovala trgovine, da je tale post tako fino sestavila. (Zdaj sem tudi uradno S/XS breskvica
24. avg 2009 8:55
Ej, punce, tale naša Vendy res raztura, prav sem ponosen, da jo " poznam ".
ežoj
24. avg 2009 8:58
Jeeej zdej sem pa bolj navdušena. hvalaa evagirl
24. avg 2009 9:33
Imate prav, kapo dol pred Vendy , ki iz hobija zmore naredit takšen presežek znanja o oblačenju. Zase menim, da to temo obvladam, a tako kot Vendy področja nimam popredalčkanega. Bravo! juma
24. avg 2009 9:33
Pa še ena skromna zahvala od mene. Toliko uporabnega in tako razumljivo napisano! Res hvala!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Špageti s kozicami in omako Basilico