Pre-fall, oblačilni report za novo sezono

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

17. sep 2009 14:04

Saj ne da bi hotel kreirat modo ( razen pri dekolteih, seveda ), vendar dear lady frend, mal se ti zlati rez ne ujema ( tudi če upoštevamo lapsus ( ali se reče fingerus ), da je 26,7 cm a ne mm ). Svetoval bi googlanje na temo zlati rez, pa si ne upam, kadarkoli to svetujem me napi*dio.

ežoj

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

17. sep 2009 14:50

Imaš prav ežoj, centimetri so.... In zlati rez je tudi drug proporc. Bolj prav bi bilo, da bi napisala "kanon telesnih proporcev", kjer je dekle, če ima količnik telesna višina/dolžina stopala, nekje med 6,5 in 7, na "varni strani". Lepo, da tako podrobno bereš tale girlie topic)) Ups, in zdajle sem se spomnila tiste fantovske vraže (dasiravno ta pravo mero pokaže razdalja od med razprtim palcem in prstancem) o tem, kaj pripoveduje dolžina moškega stopala, ups, smetim. Ajoj... Vendelina jr.

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

17. sep 2009 15:09

Vendy, ežoj po moje samo išče, kdaj nas bo ujel se pogovarjati o kakšnih špangah... Pogovor o džezvah še mene ne zanima.

Ampak, Ežoj, jaz sem pa tako vesela, ko nasloviš vprašujoče na dotičnega strička. Si samo zato zaslužiš

Če je internet povezava počasna, bo počasna ne glede na to, ali iščeš po KulSlo ali po guglu.

Vanja

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

18. sep 2009 19:41

tudi ti so lepi! Vendar mi je bolj všeč tista rjava obrabljena barv. Res so carski! evagirl

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

19. sep 2009 7:36

Tile na Polzelini slikici so res fantastični, točno take iščem že nekaj časa :)

Tile Batini pa, no, saj niso slabi, ampak tako bikasti delujejo :(

jasna

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

19. sep 2009 9:33

V malo višji cenovni izvedbi ima take Guess by Marciano. V malo nižji cenovni izvedbi sem jih videla pri dražjih brendih v Humanicu na Rudniku. Lani sem nabavila črne z zakovicami, letos pa bom nabavila sivo-čnre. Buffalo zna včasih prijetno presenetiti. Pa dobre replike dizajnerskih čevljev dela Zara, samo morate imeti bolj ozka stopalca. Vendelina jr.

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

19. sep 2009 21:52

Hehe Vendelina, zadnjič sem v Zari kupila dva para, pa sem ravno danes ugotovila, da se mi eni sezuvajo, ker so očitno preširoki zame . A prodajajo Guess čevlje v Ljubljani?

jasna

Sporočilo je spremenil(a) jasna1 dne 19. 2009 22:07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti