Kako dolgo traja 2. faza?
Anja
Tajska rdeča curry pasta
Kako dolgo traja 2. faza?
Anjaanja27, dokler ne dosežeš teže, ki si jo želiš. Jaz se držim bolj 2. kot tretje faze, ker mi OH čisto nič ne pašejo. Moja zdravnica pravi, da so poleg vsega to še leta. Ampak to je bolj njeno mnenje kot moje. ![]()
![]()
![]()
Joj, Vanja, dobra si. Ala ti vera. Jaz si življenja brez franc. rogljičkov niti predstavljati ne morem. Kruh mi ne bi delal težav, prav tako ne krompir, ampak kifli... huh.
Moj dragi pa kar vztraja in pravi, da ima strašno dober občutek, da hujša. Bomo videli, kaj bo prinesel 2. teden. Heheh, paradajz, kumare in stročji fižol mu že gledajo iz vseh lukenj, zdaj je pač sezona. Aja, tudi on ima težave s prebavo in prakticira odvajanje z Donatom.
Kako je pa z alkoholom?
AnjaNič v prvi fazi, čeprav jaz prav tukaj grešim. Vsak večer imam kakšen požirek iz moževega kozarca. Alkohol pospešuje apetit. Kasneje v normalnih merah ni problem.
| anja27 je napisal/a: |
| Heheh, paradajz, kumare in stročji fižol mu že gledajo iz vseh lukenj, zdaj je pač sezona. Anja |
brittney, ti tako, kdo drugi drugače. Mogoče ti pa ta dieta ne ustreza?
Moj mož je prve dni ziher pojedel dnevno veliko več, pa je vseeno zelo hujšal.
LP
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Angleški kolač