Ima kdo kakšno idejo. Brskam in ne najdem nič uporabnega. Kaj napisati direktorju za rojstni dan?
Hvala!
snorci
Ima kdo kakšno idejo. Brskam in ne najdem nič uporabnega. Kaj napisati direktorju za rojstni dan?
Hvala!
snorci
Kot vsakemu človeku pač, bi rekla. Saj voščiš človeku, ne direktorju. Vsaj po moje.
Razen če ste res prijateljski, potem ne vem kakšnih smešnic ne bi uporabljala. Povezovanje njegovega rojstnega dne s srečo, bogastvom itd. zaposlenih pa jaz niti omenjala ne bi. Razen seveda, če hodite skupaj na pivo in tudi drugače brijete norce.
Jaz bi kaj takega, kar je napisala fresh napisala v skrajnem primeru možu, če se ne bi mogla domislit kaj bolj nagajivega. ![]()
![]()
Vprašanje je, če tudion prispeva (s podpisom na kartico ali karkoli že počnete) tudi ko imajo zaposleni rojstni dan. Če ne, se lahko zgodi da bo v veliki zadregi, če boste zganjali cirkus okrog njega. Sem nedavno doživela nekaj takega in je bilo malce neprijetno.
Fresh, v mislih sem imela, da bi zaslužil dovolj za regres (fenci čevlje) in božičnico (še bolj fensi torbico) ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Špageti karbonara