Pekač za muffine

Pozdravljene kuharice!

Ali katera ve, kje in v kateri trgovini se lahko kupi pekač za mini muffine. Pred nekaj časa sem ga videla v prodaji, a se ne spomnem, v kateri trgovini. Sedaj imam tistega običajnega z 12 srednje velikimi vdolbinicami, pa bi rada kupila še pekač za mini grižljaje, da daš lahko celega v usta in se nič ne drobi.

Hvala za nasvet!

rezika

Nedolgo nazaj so jih imeli  v Mullerju v Kranju.

barbara9
http://zakuhinjo.enakupi.com/Pekac-MUFFIN-24-TRADITION-pr- js sm tuki kupla 2 bannanna_v_slo ;)
Pekač za mini mafine - silikonske ima tudi Merkur (modri) in Leclerck (rdeči). http://tajda.moj-album.com/album/10410677/?os=

Pa v Pekarni Vrhnika.

tulka
Jaz sem ga kupila v šparu,v city parku,je pa res,da že kake pol leta nazaj... cheleste
V Leclercu silikonski pisani, v Interšparu teflonski... čoko
Pred kratkim sem pa le našla v Lesnini na Brdu pekač za mini muffine in to original firme KAISER in to za 24 kom, a kaj ko na embalaži ni slovenskih navodil. Vse je v tujih jezikih, le to , da so luknjice s premerom 4,5 cm, nato pa piše: antihaftbeschichtet mit Rezeptideen. Kaj to pomeni ne razumem, tudi recepti na hrbtni strani so v tujih jezikih, v nemškem je le navodilo, kako se ravna s pekačem pri čiščenju. Nikjer ne razberem, ali so potrebni pri peki papirčki. Ali mi lahko priskočite na pomoč! rezika

V Lesni ni bi morali dati zraven slovenska navodila, tako je po zakonu in kazni so hude, zato skoraj dvomim, da ni navodil. običajno so v kaki mkor izvedbi na beli nalepki. Če si blizu, pojdi tja in jih pač zahtevaj. Sicer pa, paprički niso potrebni, se pa zna pri prvi peki kaj prijeti, zato dobro namasti vdolbinice. Običajno se pekači morajo malo upeči, da se v njih ne prime. Vsekakor pa papirčke lahko uporabiš. pekačev nikoli ne pomivam s čistili, ampak le z zelo vročo vodo, v s čistili pomitih se rado prime, vsaj moje izkušnje so take.

rimljanka - zasebno mnenje
Antihaftbeschichtet pomeni, da ima premaz proti sprijemanju, mit Rezeptideen pa pomeni, da je opremljen z idejami za recepte. RadaJem

Müller - BTC, ga ma tudi.

Pitončica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti