Gnetemo, pečemo in jih že jemo
...ampak mejdun da se ne spomnim nobenega jezika, ki ne bi uporabljal velikih začetnic ter presledkov za ločili ![]()
mrbit culukafrščina???? ![]()
lp
cervusJaz se popolnoma strinjam z zadnjima dvema postoma. Kakšna norija so taka draga darila.
Kot drugo: Sexy spodnje perilo je pa za še tako sexy učiteljjico, neprimerno. Pravzaprav, izmenjava spodnjega perila naj ostane med partnerjema, lepo vas prosim!
Najstrožje bi prepovedala kakršnokoli darilo - bodisi v vrtcih, v šolah, bodisi v srednjih šolah.
To, kar se zadnja leta dogaja, presega vse mere lepega okusa. Marsikaterega starša pa v zelo nerodno situacijo in velik strošek.
Mi, starši oz. vi starši, smo ti, ki lahko ukrepamo na raznih področjih. Poglejte samo kakšna evforija se dogaja okrog valet - od oblačil, do prostora kje se bo dogodek uprizoril. Da ne govorim o izletih.
Kaj zganjajo z maturami?!? Spet oblačila, prostori, izleti...; to se že tekmuje, kdo bo imel v Cankarjevem, kdo v Levu, kdo na Gospodarcu... A smo mi res tako prekleto bogata družba, da se lahko špogamo??? Ali so si starši dovolili, da jim njihovi mladci - osnovnošolci in maturanti, že v naprej določijo tako mora bit, saj ni važno, ne gre iz mojega žepa, bodo "tastari" že dali.
Poslušam starše, kako jamrajo koliki strošek je to.... Porkapipa, ljudje božji dajte ustavite konje..., kakšna darila neki, no!
Mogoče sem malo zasmetila temo, toda o tem bi treba tudi spregovoriti.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Ribja juha s testeninami