Domači sladoled za vroče poletje
| meeshka je napisal/a: |
| Mi smo naši profesorici podarili bon za 200 € za nakupovanje v City parku, smešno, ampak vseeno nekako domiselno :) ker se nismo znali zmenit kaj bi kupili, pa je potem predsednik razreda odločil tako :) |
Ja, ežoj, tudi nekar iracionalnega mora bit, da je ravnotežje vzpostavljeno. Vkolikor bi apeliral samo na racio, bi me preveč ruknilo na en pol, tega pa nočem, ker to ni naravno; v vsaki zanosti je vsaj kanček umetnosti, v vsaki umetnosti je vsaj kanček znanosti - osnovni delec naj bi bila po zdaj veljavnih teorijah kvantne mehanike superstruna, ki pa niha, nihanje pa povzroča zvok, in ta zvok mora biti harmoničen, če želimo celoto.
Drugače pa hvala za konstruktivno kritiko, vsem prosvetnicam in prosvetnikom pa prijeten zaslužen dopust, ko bo le-ta nastopil. Namreč, kot ne more biti vsak trgovec ali zdravnik, tudi učitelj ne more biti vsak.
Na tem mestu jaz zaključujem to debato, ker sem že preveč zašel od osnovne teme.
LP
Jaz najraje podarim kakšne domače proizvode, naprimer škatla piškotov za praznike, tortico za vzgojiteljico zadnji dan službe, pred nastopom porodniške. To pa zato, ker so izredno pridne, prijazne in imajo rade moje otroke in sem jim hvaležna za to.
Tudi za letos skupaj z otroci pripravljamo presenečenje... mam tako fajn idejo
Je imela hči tako fajn vzgojiteljico (sta hodila skupaj z sinom v isti vrtec, samo, da je on mlajši), da je sine rekel, da se bo poročil znjo. 17 mesecev starejša sestra mu je strokovno povedala, da se itak ne more poročiti z njo, ker je prestara zanj, ker že ima moža in povrhu vsega je še noseča... no zdaj mu je všeč njena hči...
Aja, ne povem kakšno idejo mam.![]()
Jaz bom vzgojiteljicama za zahvalo ob koncu leta nakvačkala vsaki en srčkani metuljček, ki ga bom napela v notranjost obroča - stvar se lahko obesi na steno ali na okno. Tudi letos si bom vzela nekaj ur časa za razmislek o vsem njuninem delu in najpomembnejše misli prenesla na papir.
Prav tako se v znak zahvale, podobno kot Jade, potrudim s peko piškotov ob praznikih in tudi, ko imajo v vrtcu pomembnejše dogodke.
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Sendviči iz ajdovih rogljičkov