Tajski rdeči curry
Mi smo z otroci pekli piškote čez vikend. Piškote sem dala v barvasto košarico, zraven kozarček domačega medu, šalčko za čaj, notri par vrečk različnega čaja in tadolgo žličko. Bile so zelo vesele.
Feferon. Pri meni bi z rožo ful falil. So mi zelo všeč, ampak najbolj takrat, ko cvetijo zunaj. Lončince pa ... moraš vedet kaj paše obdarovanki v stanovanje. Torej kar se mene tiče roža za učiteljico odpade.
Nekako mi je prišlo v navado, da učiteljici (če otroka ne uči več kot eno leto) kupim eno čokolado (Lindt ali podobno) in barvne kulije, ki ji kot učiteljici zagotovo pridejo prav. Vedno gledam, da kupim kavliteto, vendar se pri znesku omejim. Pri starejši hčerki pobirajo denar, ampak ker se nekaj krat ni strinjala z idejo kaj kupiti ni prispevala v skupno malho in so spet padli kuliji in čokolada
. Torej z darilom učiteljice ne spravim ne v zadrego ne v prekršek.
Haha, Wran, točno to ja! Tik preden hočemo vsako leto zastavkati, nas pa zasipajo z darili in potem nam vest ne da, da ne bi izdali spričeval... Kako je to nefer! ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Pure testenine z dimljenim lososom