Pustne miške
Hvala vsem za vse nasvete!
Ja iz sun& fun itak zbirama, ampak se nekako nemorema odločit med ancono, dakoto in valencio... Kateri bi bil najprej in z najmanj težavami postavljen ![]()
Pa letos je pač tak dopust, da se bova selila, verjetno pa nebo vedno tako in šotor vsekakor kupujema za dalj časa.
Lep pozdrav iz sončnega in vročega Ptuja ![]()
![]()
Midva jo dava noter v šotor in potem napihneva tam (s pomočjo priključka jo napihne avto
), izprazneva prav tako. Pri dveh blazinah se ne moreš stiskat, eden hitro pade vmes ![]()
Ja, problem pri napihljivih blazinah (sploh teh modrih "velur" tipa "top-shop") je ta, da so zelo visoke in to se sploh pri manjših iglujih, kjer se "spalnica" hitro oži od dna proti vrhu pozna na račun prostora v višino. Se splača najprej izmeriti dno spalnice in višino tega dna in šele potem kupiti blazine. Tudi če so blazine 5 cm krajše oz. ožje od spalnice, so že zmeraj prav "napeštane" v prostor (ker pač niso ravne kot škatla ampak tudi na stranicah izbočene in to pobere precej prostora).
Jih pa tudi mi položimo kar prazne v šotor in jih potem notri napihujemo (za to rekreacijo sta zadolžena otroka
)
Tudi mi smo se enkrat tako zafrknili, ker smo upoštevali dimenzije šotora (seveda zunanje), spalnice nismo izmerili in na koncu smo ugotovili, da smo kupili za 10 cm predolgo blazino.
Kampirat greva konec junija, tako da je zadnji čas za nakup šotora ![]()
Tudi glede spanja sva še v dilemi, ali vzet te napihljive zadeve ali samonapihljive blazine (ki so pa precej drage).
sonchek
Mi imamo za taka potepanja Mc kinley - a , dakota 4 . Kline smo pa posebej kupili . Glede blazine ti pa ne vem glih svetovat , namreč še nismo našli take ki ne bi spuščala .
BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Mehiške taco košarice