Andrejka hvala za vse nasvete.
Koliko debelo samonapihljivo blazino pa bi priporočala?
sonchek
Andrejka hvala za vse nasvete.
Koliko debelo samonapihljivo blazino pa bi priporočala?
sonchek
| andrejka je napisal/a: |
| V kampu v Grčiji smo bili prava atrakcija, ko so nas opazovali, kako bomo v avto stlačili vso svojo ropotijo in ko je mož zaprl prtljažnik, so nam zaploskali :))))))Mož ima pravilo - kar ne gre v avto, je odveč. Uživajte v potovanju in življenju pod platneno streho, saj je vsaj za nas to najlepši del leta, ki ga preživimo skupaj. |
Andrejka, izgleda, da smo iz istega testa
Tudi mi v našega Kangooja (brez strešne "truge") stlačimo vse to, kar si navedla, pa še zložen čoln "gumenjak" in motor zanj - lansko leto je šla z nami še kletka z našim ljubljenčkom podganico
.
Je pa moj iznajdlivi mož naredil poseben prtljažnik, ki je pritrjen pod stropom avta (ta tip avta je zelo visok), kamor spravimo vse zložljive stolčke in mizo, v vmesne prostore pa se stlači "mehko" prtljago, mkot so spalne vreče itd.
Hvala za dobro mnenje o samonapihljivih blazinah - kot sem že zgoraj zapisala, se zelo ogrevam zanje. ker pa je za 4 blazine naenkrat to kar velik strošek, smo se odločili, da bomo še malo kombinirali z navadnimi in magari kupili vsako leto po eno ali dve samonapihljivi.
| sonchek je napisal/a: |
Andrejka hvala za vse nasvete. Koliko debelo samonapihljivo blazino pa bi priporočala? sonchek |
Sonchek, jaz sem se pri lanskih kamperskih sosedih zaljubila v 7-centimetersko. Ampak cena ...skoraj 100€.
Se mi zdi, da bi bila tudi 4 - 5 cm kar v redu.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Cvetačna juha s popečenim kruhom