| anja27 je napisal/a: |
rimljanka, na žalost (ali srečo) iz lastnih izkušenj. Kaj pri vas razume kdo to novo plačilno listo? Anja |

Polnjene paprike
| anja27 je napisal/a: |
rimljanka, na žalost (ali srečo) iz lastnih izkušenj. Kaj pri vas razume kdo to novo plačilno listo? Anja |
No, moram reči, da mi je pri prejšnjem izračunavanju plač bilo vse jasno, zdaj se pa nisem potrudila do direktorja, da bi si razjasnila. Pač zaupam, kot sem tudi prej.
Ostalo je pa Ognjič napisala. Me res moti, da mečete kar vse v zbornicah v en koš.
Še dve taki, pa bo tema med onimi gnilimi v košu...
No, vse je mogoče videti na spletni strani Ministrstva, kjer so tudi simulacije in je mogoče z vnosom potrbenih podatkov dobiti plačo tako, da ustreza temu prehodnemu obdobju, ki zahteva t.i. prevedbo plače, odpravo nesorazmerja v četrtinah in tudi je objavljena plačna lestvica.
Vic plač je v tem, da so večinoma ukinjeni tisti dodatki, ki so prej mesečni dohodek zviševali kar precej, sedaj pa je omejitev le na nekaj kriterijev.
TittaPotne stroške in malico za februar sem dobila z marčevsko plačo 5. aprila, o vseh ostlaih prištevanjih, odštevanjih sem se pozanimala pri zato odgovornih osebah. Ne maram govorjenja in natolcevanja tja v tri dni, se grem raje k viru informacij pozanimat, pa je. Zanimivo je potem to, ker mi sodelavke nato ne verjamejo, a na koncu dobijo isti odgovor. Uspešnost pa ja - tole novo določanje s točkami mi še ni najbolj jasno, ampak bom tudi to absolvirala. Je pomembno, da poznaš predpostavke s plačilne liste, meni so npr. za skoraj celo lansko leto pozabili dodati tisto pokojninsko zadevo, ki jo dobivamo vsi državni uslužbenci na račun tega, ker enkrat ni prišlo do povišanja plač.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Curry riž s tofujem