Lazanja z bolonjsko omako
| lapuh je napisal/a: |
| hedonist si pa zelo pameten ni kaj.kaj ma petelin s tem kdaj bo kokoš sedela na jajcih lapuh |
Pravzaprav to, da, če ne bo prej petelin opravil svojega, bo kokoš sedela na jajcih, piščancev pa ne bo.
Eto hedonist, si videl ( pa tudi če bi mislil drugače, ne vem če bi si velik pomagal z opazovanjem petelina )!
ežoj| cellnet je napisal/a: |
| še to:ne bi bilo boljše slediti načelu, jem malo in to izbrano, kot pa da kupujem kilograme nekvalitenega mesa, sem že pri 10ih predebel in končem pri 40ih z infarktom in raakom debelega črevesa... cellnet |
Pozabil si pa eno malenkost ( ki si se jo spomnil pozneje ), da namreč živimo v kapitalizmu, ki je po definiciji najbolj lopovski sistem od začetka sveta. Kako pa veš, da boš za več denarja res dobil bio pridelano meso, a ne eno škart robo, ki je niso mogli prodat pod navadno robo, pol so to nafilali z eritro....... karkoli že, da se je lepo pobarvalo in ga dali v trgovino pod bio. Sam si pozneje navedel kako funkcionira borza in terminsko poslovanje, spomni se nekaj zadnjih polomij na ameriški in drugih borzah ( parmalat npr. ), če se to dogaja na borzah in bankah, zapriseženih stebrih kapitalizma, kako potem lahko verjameš da je bio krompir res bio? Saj ga kontrolirajo ( od kapitalistov plačani inšpektorji in laboratoriji ), ali od vlade postavljeni uradi ( vlada pa je, da te mal spomnem, inštrument vladajočega razreda, in to v kapitalizmu niso državljani ), boš rekel, pa ti kar verjemi.
ežojLapuhu se vidi, da je nov na kulinariki, rabi še malo kilometrine preden bo padel not, tudi jaz sem se ob izmejavah besedi med hedonistom in ežojem prav fajn nasmejala.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Burek z lahko solato