Jernejeva sadna torta s smetano
| lapuh je napisal/a: |
| ali mi lahko kdo pove kako nasaditi kokoš da bi imela piščance in kako vemo kdaj je pravi čas za to lapuh |
Na kokošnjak obesiš razpis za prosto delovno mesto
.
Šalo na stran - poslala sem ti zasebno sporočilo.
Cila| klavdijaB je napisal/a: |
| ja, jastrebi....kje so tisti časi, ko smo otroci kokoši "pasli".klavdija |
Sem pasla tudi pujse, to je šele bilo zabavno. Ker niso ležali v blatu in počeli ničesar, grede z zelenjavo in rožcami so bile najbolj zanimive. Samo na koncu se ni točno vedelo, a jaz preganjam pujsa ali onadva mene.
Loni Makaroni
Ne pretiravaj, še net mi ven meče ![]()
, očitnose preveč režim že cel dan.
| hedonist je napisal/a: |
| Ja lapuh, kako "nasaditi kokoš" najbolje ve petelin ne pa člani kulinarike. Tko da, opazuj njega in morda se ti bo posvetilo. LPhedonist |
hedonist,
imam vtis, da lapuh ni mislil nasaditi kokoš v petelinjem smislu.![]()
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 09. mar 2009 14:42:22....dodatek k Vendelini nemu postu: imaš 400€ plače, tvoj partner 600€. Dav šoloobvezna otroka. kako pa potem kupuječ meso po 12€/kg? Pravzaprav ne mesa, piščance, kosti je kar nekaj vmes............ Aja, pozabil si, da morajo tvoje srečne kure imeti tudi primerno srečno pridelano hrano..............ah, daj no, ......
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Poke skleda z lososom