4. feb 2009 15:40
Moram povedat, da se ne strinjam z enim gornjim postom, "Blue eyeshadow should absolutely be illiegal" po moje. Ne glede na barvo oči, razen seveda za zabavo v stilu 80-ih let. Ouch, česa včasih nismo počele!! Oči pridejo dosti bolj do izraza s komplementarnimi barvami, torej, modre z rjavim senčilom, rjave z kakšnim beige (čeprav to ni komplimentarna barva, sicer pa glej naslov knjige zgoraj), zelene s temno vijoličastimi. Pa smokey eyes seveda pašejo čisto vsem, še posebej v kombinaciji z ne preveč kričečo šminko ali lip glossom. Sicer se pa držim "the no make up makeup" filozofije, sem prepričana, sem prepričana, da niti Loni ne bi prestrašila.
. Pred nekaj leti sem začela z eyelinerjem, v bistvu uporabim kar malo večji koncentrat eggplant barve senčila za oči in nanesem s tankim čopičem. Nikoli se mi ni zdelo vredno fidlat s tem, ker pač nimam preveč potrpljenja, potem sem bila pa enkrat prisiljena v to in ugotovila, da si ga sama nanesem v 30 sekundah.
O oblačilih ni vredno zgubljat besed, držim se klasike s kakšnimi modnimi dodatki. Torbice, oh to je pa druga zadeva, da o čevljih sploh ne zgubljam besed. Sem sicer resnično upala, da bo ekonomska kriza spravila čevljarske firme k pameti in da jih bodo začeli proizvajat z malo nižjimi petami. Oni pa nič, še hujše so kot lani, jaz bom pa obubožala z obiski pri kirotu. Slikice čevljem, prosim... 

Vanja