Pomladni oblačilni report
član od 20071133 sporočil
| katka lopatka je napisal/a: |
| lidka je napisal/a: | Čak mal, a mene boste pa kr "pozabile"...??? A???lidka  | Lidka, nismo pozabile, če pa skoraj dva meseca ni glasu od tebe, nobena fotka po mailu te ni zbezala...pa tako so lepe (itaaak, če je tak lep model ). Vidim, da sta z beginnerjevo spet v sedlu, torej lahko "Apel podobo na ogled postavi"...Slikala se ne bom, treba pa bo pohiteti, ker barva hitro bledi. Sicer bi pa lahko padlo tisto srečanje, ki smo ga takrat odpovedale. Nekaj smo se menile tudi o izletu v ZG. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5 |
Če bo prostor za v Zagreb se javljam tudi jaz 
Saj tam se lahko gre tudi v kak drug šoping, ne samo pekarski, ane?

saša

član od 20043792 sporočil
| sara.vidmar je napisal/a: |
Atina, Simona, Tulka, tudi Vanja, če imaš res stare kavbojke , kje se dobimo za tisto kavo? sara |
Opa, se nas pa nabira!
Atina
član od 20061981 sporočil
Dress Code: stare kavbojke in svetlomodra senčka nad očmi?

matilda
Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 07. feb 2009 10:42:43
član od 20042716 sporočil
| tulka je napisal/a: |
mm, greš zraven?
tulka
|
Sevedaaaaaaa 

MM
član od 20063112 sporočil
| Atina je napisal/a: |
| sara.vidmar je napisal/a: | Atina, Simona, Tulka, tudi Vanja, če imaš res stare kavbojke , kje se dobimo za tisto kavo? sara |
Opa, se nas pa nabira! Atina |
Se lahko še jaz pridružim? Bomo zavihale stare kavbojke in skupaj brodile po naših brezdajnih plitvinah.
Pa ajmerje s sabo, ni za verjet, kaj se vse najde v plitvem.
nola
Ok, kostime za službo kupujem načeloma vsako leto, kavbojke imam pa stare nekaj let. Me vzamete s sabo na kavo? Sem premislila; nazadnje sem kupila kavbojke pred tremi leti. Je to dovolj staro? Pleaseeeeee!
Issi
član od 20026945 sporočil
Hm, vidim, da ne spadam samo jaz v kategorijo "preprostih sirotic" 
LP
cervus

| nola je napisal/a: |
| Bomo zavihale stare kavbojke in skupaj brodile po naših brezdajnih plitvinah. Pa ajmerje s sabo, ni za verjet, kaj se vse najde v plitvem.
nola |

sara
član od 20071985 sporočil
| spagon je napisal/a: |
| katka lopatka je napisal/a: | | lidka je napisal/a: | | Čak mal, a mene boste pa kr "pozabile"...??? A???lidka [sonce] | Lidka, nismo pozabile, če pa skoraj dva meseca ni glasu od tebe, nobena fotka po mailu te ni zbezala...pa tako so lepe (itaaak, če je tak lep model ). Vidim, da sta z beginnerjevo spet v sedlu, torej lahko "Apel podobo na ogled postavi"...Slikala se ne bom, treba pa bo pohiteti, ker barva hitro bledi. Sicer bi pa lahko padlo tisto srečanje, ki smo ga takrat odpovedale. Nekaj smo se menile tudi o izletu v ZG. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5 |
Če bo prostor za v Zagreb se javljam tudi jaz  Saj tam se lahko gre tudi v kak drug šoping, ne samo pekarski, ane?[joj][jezik][srecen]
saša [muca] |
Ti si tak v prvem planu!!! S starimi kavbojkami al pa ne...
Začetnica
član od 20071133 sporočil
Ja Začetnica, saj ni fora a so kavbojke nove al stare, glavno je KAKO jih nosiš ane? 
saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 483, prikazujem sporočila od 131 do 140
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.