Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Ker tisti tvoj dodatek s starimi kavbojkami je bil v tem kontekstu res zelo shallow. Upam, da imaš na drugih področjih več globine. Vendelina jr. |
| sjaj je napisal/a: |
| Smoky eyes - saj si mislim, kako izgleda, bom tudi še pobskala, ampak, če ima katera kak uporaben link, bom zelo hvaležna. "sijajna" :) |
| katka lopatka je napisal/a: |
| Začetnica, po uradni predstavitvi sledi after-party, si dvomila kaj v mene a a a |
| sjaj je napisal/a: |
| Ampak - imam tudi par vprašanj. Kakšna senca za oči torej za svetlolasko s sivomodrimi očmi? Rjava? Zlata? Smoky eyes - saj si mislim, kako izgleda, bom tudi še pobskala, ampak, če ima katera kak uporaben link, bom zelo hvaležna.Res prosim za nasvet, ker sem čisto v zaletu in bom morda šla že danes v Muellerja ali v DM. Pa omenjale ste tonirane kreme - to bi mi po moje res bolj pasalo kot puder, ker imam bolj suho kožo. Katero kaj priporočate - da si izprosim vsaj kakšen tester. Potem pa še trenčkot - sem vesela, da ste mi razjasnile, kaj to je. Kakšen kroj pa barvo mi priporočate - kot že rečeno xxl in okoli 168 cm. Upam, da boste rekle oranžno - ali pa vsaj modro, he he. Že vnaprej lepa lepa hvala."sijajna" :) |
Zaradi barve trencha si me spravila k pisanju, seveda, nabavi si oranžnega! Samo pazi, kaj boš imela sicer oblečeno s tem. Vedno boš prijetno izstopala in ker ti je barva všeč, se boš vedno odlično počutila v njem. Jaz bi se na tvojem mestu izogibala samo kombinacije s črno: oranžna, črna, halloween...
Drugače pa v kakšni beige barvi, ker gredo lepo z vsem barvam in ga boš imela leta in leta.
Če si pogumna, si poišči kakšnega z živalskim printom ali pa z drugače norim printom. Če ne to, pa vsaj z zanimivimi velikimi gumbi. Slednje lahko vsako leto brez težav zamenjaš, pa boš imela nov trench. Mijau!
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto

Ajdovi svaljki s kislo repo