Sadne rezine s slivami
Ma lepo te prosim, kaj je kaj slabša, če je počena? Če te to moti jo pač premaži s smetano, kremo ali prelij z takšno ali drugačno glazuro. Če je razpoka res tektonska, jo okrasi s kakšnimi marcipanovimi listi.
Ena dobra sladica, narejena doma, naj tudi izgleda doma narejena, tako po obliki, sestavinah in okusu.
Da ne bo takoj kakšna cukerkiparka užaljena, seveda so njihove sladke skulpture občudovanja vredne in čudovite, verjamem, da se po obliki in okusnosti lahko merijo s profesionalnimi izdelki, ma mislim, da tu ne govorimo o tozadevnem mojstrstvu, ampak o eni dobri domači roladi.
nola
Jaz sicer ne delam po Goljatu, ampak po receptu od moje stare mame, že dolgo pokojne in je enak, kot je napisala matilda. Včasih jo zvijem takoj, včasih kasneje. Pečem na 220 stopinj cca 10 - 12 minut.
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Bretonske palačinke